Uskoro indonežanske nudle iz Inđije

Bez autora
Jul 13 2014

Izgradnja indonežanskog postrojenja za proizvodnju nudli i instant supa u Inđiji, počeće za oko mesec i po dana. Indonežanska kompanija "Indoadriatic Industry" krajem novembra prošle godine zvanično je postala vlasnik parcele od 500 ari u inđijskoj industrijskoj zoni. U toku su pripremne radnje za početak prvih radova, a nedavno je završena i prilazna saobraćajnica prema pomenutoj parceli. Kompanija "Indoadriatic Industry", koju je osnovala i registrovala kompanija "Salim&Wazaran Group" iz Indonezije, u prvoj fazi gradiće fabriku za proizvodnju nudli pod brendom "Indomi", a pod licencom "Indofud". Indonežani planiraju da prvi objekat, od planirana četiri, završe do proleća 2015. godine, a onda će posao u ovoj fabrici naći do 150 ljudi.

Uskoro indonežanske nudle iz InđijeIzgradnja indonežanskog postrojenja za proizvodnju nudli i instant supa u Inđiji, počeće za oko mesec i po dana, prenosi Radio televizija Vojvodine.

Indonežanska kompanija "Indoadriatic Industry" krajem novembra prošle godine zvanično je postala vlasnik parcele od 500 ari u inđijskoj industrijskoj zoni.

U toku su pripremne radnje za početak prvih radova, a nedavno je završena i prilazna saobraćajnica prema pomenutoj parceli.

Kompanija "Indoadriatic Industry", koju je osnovala i registrovala kompanija "Salim&Wazaran Group" iz Indonezije, u prvoj fazi gradiće fabriku za proizvodnju nudli pod brendom "Indomi", a pod licencom "Indofud".

Indonežani planiraju da prvi objekat, od planirana četiri, završe do proleća 2015. godine, a onda će posao u ovoj fabrici naći do 150 ljudi.

Indonežanska fabrika prva je greenfield investicija koja će ove godine biti realizovana u Inđiji.

Nakon svih predviđenih faza indonežanski investitor zapošljavaće ukupno 500 radnika, a vrednost ove investicije je 11 miliona evra.

Proizvodi "Indomi Nudle" uspešno se prodaju u zemljama bivše Jugoslavije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik